Wij bouwen websites voor iedere makelaar, groot of klein, conform de Belgische wetgeving en de FSMA regels, opgesteld volgens de huidige trends en boordevol interessante informatie en tools voor uw klanten waardoor uw website een werkinstrument wordt die enerzijds de betrokkenheid van de klant met uw kantoor versterkt én prospecten het vertrouwen en tools geeft om aanvragen te doen.

Een uitgebreid schadecenter met mogelijkheid om online schade in te geven, documentencenter met alle polisdocumenten en algemene voorwaarden van de maatschappijen, interessante cijfers zoals de ABEX-indexcijfers, … .

Maar we gaan veel verder dan dat! Een website op zich is zeer belangrijk maar slechts een deel van uw online communicatie. Wij koppelen dit met een analysetool die bekijkt hoeveel bezoekers de website heeft, welke pagina’s veel bezocht worden, … een Facebookpagina die we voor u opzetten en voorzien van wekelijkse berichten en we sturen mailings naar uw klanten. Allemaal gekoppeld aan elkaar!

Als kers op de taart hebben we ook een online marketing- en contentplatform, Brokerfeed.be, boordevol gratis visuals, die u kunt gebruiken in uw communicatie op Facebook enz.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Het grafisch ontwerp met consequent gebruik van uw eigen huisstijl is een zeer belangrijk onderdeel van de website. Die bepaalt immers in grote mate de uitstraling van uw onderneming die zowel on- als offline volledig op elkaar moeten afgestemd worden. Als de stijl correct wordt toegepast op uw website wekt deze het juiste gevoel bij de bezoeker en versterkt het zijn band met uw kantoor. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de informatiearchitectuur van de website. Dit houdt in dat de website zo opgebouwd is dat deze het surfgedrag van de bezoeker volgt en deze eenvoudig en intuïtief door de website loodst.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de website mooi zichtbaar is en zich aanpast aan mobiele toestellen daar 48% van het surfgedrag momenteel via een smartphone of tablet gebeurt. Onze websites zijn dan ook repsonsive wat inhoudt dat ze zich aanpassen aan het scherm waarmee de bezoeker surft zodat hij niet onnodig dient in te zoomen of te scrollen.

Bekijk ons portfolio

Insufeed is ons redactioneel platform. Wekelijks posten wij relevante productgerelateerde nieuwsberichten en tips op uw website zodat u zich kan concentreren op uw eigen business. De berichten komen op uw homepagina en tevens in een volledig nieuws- en tipcenter. Daarnaast is er een ‘meest gelezen’ module zodat u ziet in welke berichten uw klanten het meest geïnteresseerd zijn.

Ons documentencenter is gekoppeld met het IBP maar wekelijks worden alle nieuwe berichten voorzien van een logische opgebouwde titel en in logische categorieën geplaatst wat u een hoop werk bespaart. Maandelijks voegen we een nieuwe focusbanner toe die mensen attent maken op bepaalde verzekeringen.

Door onze jarenlange ervaring, de 400 reeds ontwikkelde websites en in samenwerking met zowel de koepelorganisatie, beheerspakketten, hogescholen, maatschappijen als beroepsverenigingen weten we perfect hoe we u en uw klanten de perfecte website en berichten kunnen bezorgen!

Een website hebben is één ding. Een website hosten is een ander. Hosting is als het ware een plaatsje in de cloud reserveren waar je uw website deponeert zoals je een stuk grond nodig hebt om uw kantoor te plaatsen. Een goede hosting zorgt ervoor dat uw site niet gehackt wordt, de site niet plots offline is én heeft ook een grote impact op de snelheid van uw website.

Een domeinnaam kan je vergelijken met bouwgrond. Initieel ziet alle grond er hetzelfde uit maar de kwaliteit dat heel sterk verschillen afhankelijk van de aarde, de plaats,… Wij hebben gekozen voor een kwalitatieve hostingprovider met sterke SLA’s waardoor we uw site op een zeer kwalitatieve manier kunnen onderhouden. Ook uw domeinaam kunnen wij registreren en koppelen wij aan uw website. Zo heeft u maar één partner nodig voor al uw online activiteiten!

Het grote pluspunt is dat de mensen van Insucommerce vooruit denken in het voordeel van de makelaar en klant waarbij de actualiteit in de kijker wordt gebracht via website en facebook (vb. autosalon, batibouw, goed verzekerd tijdens skiën ). Het resultaat tot op heden is positief en blijkt een win-win situatie te zijn voor alle partijen.

Chantal, Delakor

Bekijk project

Zelf aanpasbaar

Teksten, openingsuren, medewerkers, foto’s,… zijn zeer eenvoudig zelf aan te passen.

Past zich aan het scherm aan

Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website zich op elk toestel aanpast zodat de website zowel op tablet als smartphone goed leesbaar is!

Automatische content op uw site

Wekelijks plaatsen wij berichten op uw site, passen we de documenten aan,… zodat u nooit verouderde inhoud op uw website heeft!

UNIEKE OPLOSSING OP DE MARKT!

Vergaande support

Begeleid door een team ervaren designers, developers, informatiearchitecten,… zorgen we ervoor dat uw website een succes wordt! We denken met u mee om het maximaal rendement te halen én stoppen niet bij het live gaan. We blijven uw project maandelijks opvolgen én blijven nieuwe features ontwikkelen die nog meer business genereren!

Zoveel meer dan IT

Enerzijds gebeten door de online wereld hebben we zowel marketeers, designers als developers in dienst die van uw project een succes maken. Anderzijds hebben we projectmanagers en sales die uw project in goede banen leiden. Samen ontwikkelen we uw project maar we gaan veel verder. Het online marketingplatform Brokerfeed.be, uw website wordt opgenomen in de online gids ‘Makelaar in je buurt‘ én de userclub met makelaars zorgt voor de ontwikkeling van relevante features!

Unieke tools

Een online schadecenter met extra uitleg over het invullen van een Europees Aanrijdingsformulier mèt bijhorende te downloaden documenten, een uitgebreid, documentencenter gekoppeld met het IBP, offerteformulieren, nieuws- en tipcentra, … . Maandelijks komen nieuwe berichten op uw website! We maken en onderhouden zelfs uw Facebookpagina en versturen uw mailing!

Bij ons stopt het project niet bij online gaan. Dan begint het pas…

JA, IK WIL VRIJBLIJVEND EEN GRATIS DEMO!