Social media was lange tijd een hype, nu is het uitgegroeid tot een levensstijl. Zelfs als verzekeraar ben je onmisbaar in het online gebeuren als je niet uit de boot wil vallen. Maar dat weet je vast al! Tijdens het webinar ‘Social Media Basics’ leiden we je rond in de wereld van social media en leggen we concreet uit hoe je als verzekeraar kan opvallen tussen een hele resem concurrenten. Je wordt verrijkt door de voordelen van social media op basis van praktische tips en tricks die we uit de doeken doen. So be there!

webinar social media basics verzekeraars 3

Back to basic met social media

Wil je jouw verzekeringskantoor op de online radar zetten, maar weet je er geen beginnen aan? Met Insucommerce beantwoorden we graag al jouw vragen gedurende dit webinar. Op een eenvoudige manier leggen we uit hoe je als verzekeraar een social media strategie op poten kan zetten. En hoe je jouw online identiteit kan creëren en uitbreiden met waarden en normen die nauw bij jouw kantoor aansluiten. 

Eén webinar voor iedere verzekeraar

  • Webinar vindt plaats op 17 maart 2022, van 14:00-16:00
  • Je wordt ondergedompeld in de wereld van social media door Emma Depaepe, dé Brand Builder van Insucommerce.
  • Nadien? Krijg je een e-book van het huis met alle tips en tricks in uitgestald.
  • Prijskaartje? Gratis! Klinkt goed in de oren hé.
  • Deelnemen? Stuur een mailtje naar info@insucommerce.be met daarin je naam, voornaam en de naam van je verzekeringskantoor.

Smaakt dit naar meer brain food? Via één klik zie je onze hele menukaart!

Terug naar overzicht