WAAROM WIJ HIER GRAAG WERKEN?

“Uiteraard voor de toffe collega’s! 🙂 het huidig team van CRM.art vind ik gewoon super. Het takenpakket is ook heel variërend, van frontend tot backend, social media, server beheer (incl. mail instellingen), dns beheer, emailmarketing… “

“De afwisseling en uitdaging. Ik herinner mij geen moment waarop ik mij verveeld zou hebben. De teamgeest is ook zeer ondersteunend. Zowel op werk als privévlak kan je op elkaar terugvallen. Er wordt geloofd in mij. Er is vertrouwen. Hier geloof ik ook opnieuw in mezelf doordat ik merk wat ik zowel alleen als met het team kan verwezenlijken.”

“Het gevoel dat ik veel kan betekenen. Dat het werk dat je doet niet zinloos is. De planning! Je weet elke dag wat er van je verwacht wordt en kan na de werkdag ook tevreden zijn als je die tot een goed einde hebt kunnen brengen.”

“Ik ben trots op alles dat we hier realiseren en de manier waarop we dit doen. Na acht jaar ben ik nog steeds positief verrast wat een team kan bereiken door constructief samen te werken en echt te luisteren naar de wensen van onze klanten.”

Omdat ik vertrouwen heb dat er structuur zit in onze werking en er een overzicht is van de planning zodat er niets vergeten wordt. Er is op deze manier geen maandagochtend-stress omdat de planning op vrijdag reeds in orde werd gezet. Zo komen we niet onder enorme druk te staan als team. De vrijheid en creativiteit die ik binnen deze job krijg werkt dan ook zeer motiverend.