De Facebookpagina staat op en gemotiveerd wilt u beginnen posten! Maar eigenlijk heeft u geen idee wat wel en niet relevant is? Lees hieronder 5 interessante tips!

TIP 1: MAAK DE PAGINA LUCHTIG

Verzekeringen hoeven niet saai te zijn. It’s all in the way you present it.

Post eens een grappige afbeelding van een schadegeval (zonder ernstige gevolgen of natuurlijk) en plaats er bij dat u dit zelfs verzekerd of vraag naar reacties (doe dit enkel wanneer u al heel wat volgers heeft).

Let op! Indien u deze van het internet haalt, zorg dat er geen rechten op de foto zitten.

VOORBEELD:

Gelukkig dekt onze Omnium verzekering dit schadegeval!
Iemand al dergelijke schade opgelopen? Post uw grappigste schadegeval hier!
schadegevalfunny

TIP 2: LAAT FOTO’S HET BERICHT ONDERSTEUNEN OF GEBRUIK INFOGRAPHICS

Een beeld zegt meer dan duizend woorden geldt ook in online marketing.

Een post met een afbeelding wordt 60% meer bekeken dan een post zonder afbeelding! Saaie of moeilijke materie? Gebruik een afbeelding of infographic om de aandacht te trekken of de uitleg te geven.

VOORBEELD:

stormschadeinfo

TIP 3: INFORMEER UW KLANTEN

Slecht weer op komst of een zwaar ongeval met een file tot gevolg?

Post het op uw pagina. Uw klanten zullen u dankbaar zijn en de pagina nog meer in de gaten houden. Doe dit echter alleen als het echt noemenswaardig is zodat de pagina geen nieuwspagina wordt.

VOORBEELD:

Vanavond wordt zwaar onweer verwacht. Wij raden iedereen aan om de tuinmeubels en losstaande zaken in de mate van het mogelijke binnen te plaatsen. Voor meer tips, surf naar onze website www.demomakelaar.be/tips

TIP 4: PLAATS WAARDEVOLLE CONTENT

Denk bij elk artikel: is dit waardevol voor mijn lezer?

Post ook tips die niet voor de hand liggend zijn. Zeggen dat ze goed moeten uitkijken om de straat over te steken om een ongeval te voorkomen zijn nutteloze tips en geven uw content geen waarde.

VOORBEELD:

Laat uw fiets graveren om de kans op diefstal te verminderen. U kunt hier terecht bij de lokale politie.
ƒvƒŠƒ“ƒg

TIP 5: GETUIGENIS

Vraag uw klanten naar een testimonial nadat u hen geholpen hebt met een schadegeval of een uitstekende service hebt geboden en deel deze (liefst met foto).

VOORBEELD:

getuigenis

We wensen u alvast veel succes met deze tips!

Financiële informatie hoeft niet saai te zijn. Alles is afhankelijk van de manier waarop je zaken overbrengt en uw bezoekers de meerwaarde op een korte en krachtige manier aantoont.

En mocht u finaal toch beslissen om dit liever aan ons over te laten, geef ons gerust een seintje! We hebben een marketingpack waarmee uw Facebookpagina wekelijks gevoed wordt met relevante en interessante posts zonder dat u hier tijd mee verliest!

Veel succes met uw pagina!