Loading...
Ons team2018-01-19T16:03:38+00:00

IT ALL STARTS WITH A VISION

Insucommerce is reeds meer dan 10 jaar een gespecialiseerd on- en offline merk binnen de verzekeringswereld. Een team met alle nodige know how en nodige bronnen in huis om deze fantastische producten te kunnen ontwikkelen en blijvend te evolueren rekening houden met alle nieuwe trends binnen de online verzekeringswereld alsook de verplichtingen van het FSMA en de Belgische wetgeving.

In samenwerking met de maatschappijen, beroepsfederaties, universiteiten en een ‘Online Userclub’ van makelaars weten we dan ook altijd perfect in te spelen op de behoeftes van u als makelaar als van die van uw klanten! Insucommerce ontwikkelde in 2011 ook een online bedrijvengids ‘Makelaar in je buurt’ waar elke klant zijn kantoor op kan registreren. In 2015 werd Brokerfeed.be ontwikkeld, een online marketingplatform voor onze verzekeringsmakelaars.

Wij geloven in specialisatie en segmentering.
Het vertrouwen dat u uw klanten offline geeft, moet u hen ook online kunnen schenken.

0
Klanten
0
Cups of Steaming Coffee
0
Hours of Development

It all starts with a vision… En een gespecialiseerd team met de nodige tools!

kleinarendlogo

Onze visie

Ons ultieme streven is een volledige en werkende digitalisering van de verzekeringswereld zodat on- of offline werken één logisch en perfect geheel zijn.

kleinarendlogo

Onze missie

Als marktleider in de digitale verzekeringswereld willen we u als makelaar ondersteunen in uw digitalisering zodat deze succesvol kan aangewend worden als leadgenerator, marketingtool en klantenretentie!

kleinarendlogo

Onze waarden

Expertise – vertrouwen – klantgericht werken.

Wij geloven in resultaten, zowel voor onze klanten als de klanten van onze klanten. Een project is pas geslaagd als het een succes is voor beide partijen. In samenwerking met federaties, hogescholen & makelaars blijven we op de hoogte van de noden in de markt waarop ons design- en developmentteam projecten volledig uitwerkt én ons marketingteam de resultaten zorgvuldig analyseert en bijstuurt waar nodig.

Kelly Maes, Bestuurder Insucommerce

Als je niet weet wat het doel van uw website is, zal je er niets mee bereiken.
Laat ons u begeleiden om dit doel te stellen en te bereiken!

Contacteer ons vandaag nog!

En we helpen u binnen de 24 werkuren!