INSUMAIL is een uiterst gebruiksvriendelijke doe-het-zelf e-mailmarketing toepassing.

Met insumail creëer je in een mum van tijd een professionele mailingcampagne die je naar doelpubliek kan versturen en waarvan je ook onmiddellijk de gedetailleerde resultaten kan evalueren.

Meer informatie

U wenst graag mailings te versturen naar uw klanten maar het ontbreekt u aan tijd? Geen probleem! Wij zetten voor u een account op in ons Insumailprogramma maar maken zelf mailings met professionele, onafhankelijke berichten op.

Wenst u zelf een bericht toe te voegen, stuur u ons gewoon een mailtje met deze melding en wij schrijven iets voor u! We versturen ook zelf de mailing naar uw klanten en sturen u daarna een uitgebreide rapportage over de resultaten, indien u dat wenst. Wie opende de mailing, wie klikte op welke links, … .

Meer informatie

15x goedkoper dan klassieke brieven

Nieuwsbrief in eigen huisstijl

We maken voor u een template op, volledig in de huisstijl van uw kantoor, zodat uw mailing een professionele uitstraling krijgt.

Eenvoudig zelf op te stellen

Wenst u zelf uw account te beheren in ons systeem? Dat kan! Maak zelf snel en eenvoudig mailings op en verstuur ze naar uw klanten.

Uitgebreide rapportage

Bekijkt u graag de resultaten van uw verzonden mailing? We kunnen u een rapport bezorgen of via uw eigen account kunt u de statistieken in detail nakijken.

Door Insumail krijgen mijn klanten een mailtje voor hun verjaardag zonder dat ik er zelf tijd mee verlies!

Eenvoudig zelf een mailing op te maken en te versturen

E-mailtemplate in uw eigen huisstijl

Past zich aan op tablet en smartphone

Uitgebreide rapporten

Mailmarketing rapport

Klantenretentie en prospectie via interessante nieuwsbrieven die voor u opgemaakt en verstuurd worden

Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons