Loading...
/Emailmarketing
Emailmarketing 2017-06-08T16:43:11+00:00

Insumail, hèt emailmarketingprogramma voor verzekeringsmakelaars

INSUMAIL is een uiterst gebruiksvriendelijke doe-het-zelf e-mail marketing toepassing. Met insumail creëer je in een mum van tijd een professionele e-mail marketing campagne die je naar doelpubliek kan versturen en waarvan je ook onmiddellijk de gedetailleerde resultaten kan evalueren.

Er is tevens een koppeling met het beheerspakket Insusoft voorzien waardoor alle contacten uit Insusoft automatisch in het programma geïmporteerd worden. Zo kunt u gepersonaliseerde mailings versturen.

Meer informatie

U wenst graag mailings te versturen naar uw klanten maar het ontbreekt u aan tijd? Geen probleem! Wij zetten voor u een account op in ons Insumailprogramma maar maken zelf mailings met professionele, onafhankelijke berichten op. Wenst u zelf een bericht toe te voegen, stuur u ons gewoon een mailtje met deze melding en wij schrijven iets voor u! We versturen ook zelf de mailing naar uw klanten en sturen u daarna een uitgebreide rapportage over de resultaten. Wie opende de mailing, wie klikte op welke links,…

Ook hier is een koppeling met Insusoft mogelijk. Uw contacten worden automatisch vanuit Insusoft geïmporteerd in Insumail. Zo kunt u gepersonaliseerde mailings versturen naar uw klanten!

Meer informatie

15x goedkoper dan klassieke brieven

Contacteer ons

Nieuwsbrief in eigen huisstijl

Eenvoudig zelf op te stellen

Uitgebreide rapportage

Door Insumail krijgen mijn klanten een mailtje voor hun verjaardag zonder dat ik er zelf tijd mee verlies!

Eenvoudig zelf een mailing op te maken en te versturen

Keuze uit verschillende layouts

Past zich aan op tablet en smartphone

Uitgebreide rapporten

Klantenretentie en prospectie via interessante nieuwsbrieven die voor u geschreven en verstuurd worden

Contacteer ons vandaag nog!

Let’s Get Started!