Loading...
/Social Media
Social Media 2017-06-08T16:43:12+00:00

Opzet, advertising, contentvulling,… zodat u geen seconde verliest!

 

U wenst graag te starten met Facebook, Linkedin, Google+ maar u weet niet welke kanalen nu echt interessant zijn voor u, laat staan hoe u deze moet opzetten? Wij zetten uw social media pagina graag voor u op volgens de regels van de kunst, zowel op vlak van instellingen, content als lay-out. Uw social media pagina is namelijk net zoals uw kantoor en uw website een belangrijk uithangbord van uw kantoor en moet dan ook de nodige professionaliteit en congruente uitstraling hebben. Ook wanneer u reeds een pagina heeft, bekijken we graag samen even hoe we deze kunnen optimaliseren!

Contacteer ons
Bekijk onze projecten

Het up to date houden van een social media kanaal omvat heel wat meer dan louter wat je visueel te zien krijgt. Het vergt research, copywriting, kennis, een strategie en vooral: tijd. Ook dit kunnen wij perfect voor u uitvoeren zonder dat u hier nog meer tijd aan verliest.

Wij beschikken over relevante contentkalenders per doelgroep, visuals en infographics volgens de regels van de Belgische wetgeving én deze van het FSMA en voorzien uw pagina graag & op geregelde tijdstippen van relevante content toch zijn doel bereikt, namelijk: tevreden volgers!

Contacteer ons
Bekijk onze projecten

Uw pagina staat op maar u wenst graag toch meer volgers, een specifieke actie op een bepaald product, een interessante wedstrijd,… Wij helpen u daar graag bij! Elk social media kanaal heeft namelijk zijn eigen advertentierichtlijnen waardoor het niet altijd evident is om dit zelf te doen. Wij ontwerpen een passende advertentie, verwerken de boodschap en werken, samen met u of indien gewenst volledig zelfstandig een advertentie voor u uit!

Contacteer ons
Bekijk onze projecten

Brokerfeed.be is een online marketingplatform specifiek voor verzekeringsmakelaars. Het heeft tot doel om jullie van zoveel mogelijk gratis marketingmateriaal & tips en inzichten te voorzien. Mooi weer dit weekend? Haal een infographic over ‘fietspreventie’ uit de bibliotheek, post hem op uw pagina en uw volgers worden nog eens gewezen op het belang van een fietsverzekering! Handig, toch?

Al onze Insusiteklanten hebben tevens gebruiksrecht op de visuals zonder watermerk!

 

Bekijk Brokerfeed.be

Na één weekend had ik 200 volgers bij! En wekelijks wordt mijn pagina gevuld zonder dat ik zelf tijd verlies.

Van Elewijck

Contacteer ons

Professionele uitstraling

Automatische berichten

Gekoppeld met uw website

Social media kanalen

Facebook

Google bedrijfspagina

Linkedin

Bereik uw klanten via social media

Start vandaag nog!

Let’s Get Started!